Larisa Dragomir

POSTED IN Echipa noastra March 23, 2011

Sample imageA lucrat trei ani in presa scrisa, dupa care a intrat in echipa Betting Advice. Trecerea a fost fascinanta. De la fiecare coleg incearca sa invete cate ceva, fiecare greseala incerca sa nu o mai repete. Sustine spiritul de echipa, impartaseste idei noi si crede in succesul pe termen lung. Specialista in statistica si probabilitati, stie aproape tot ce trebuie despre meciuri, echipe sau jucatorii implicati. A realizat sute de predictii, majoritatea castigatoare. A pornit totul dintr-o pasiune. Are aceeasi pasiune si acum…

Venim in intampinarea pariorilor din Romania cu o experienta de peste 10 ani in operatiuni de trading pe pietele mari din intreaga lume. Prin deschiderea Betting Advice SRL dorim sa aducem satisfactiile pe care noi le-am avut de aproape un deceniu tuturor pariorilor din Romania care doresc sa mizeze pe aceasta bursa a pariurilor.

Betting Advice SRL va pune la dispozitie o gama completa de servicii pentru ca dvs. sa va mariti profiturile considerabil, inca din prima luna de exercitiu. Echipa noastra de pariori profesionisti are stranse legaturi cu aceasta lume complicata a pariurilor si va asiguram ca alaturi de noi veti trai cu adevarat bucuria pariurilor de orice fel.

LARISA DRAGOMIR

Comments are closed.

Loading