George Corneliu

POSTED IN Echipa noastra March 23, 2011

Sample imagePariurile sportive ocupa un loc aparte in viata lui George. Acumuland o vasta experienta in domeniu, George cunoaste cu precizie sistemul caselor de pariuri, fiind un bun mediator intre pariori si organizatori. Are abilitatea de a interpreta obiectiv evenimentele, astfel incat, ofera cele mai bune predictii. Sistemele oferite de George se bucura de un real succes, fapt explicat de sutele de bilete castigate. Calitati/atributii: expert fotbal si baschet, parior profesionist din 2005, specialist sisteme pariuri.

Venim in intampinarea pariorilor din Romania cu o experienta de peste 10 ani in operatiuni de trading pe pietele mari din intreaga lume. Prin deschiderea Betting Advice SRL dorim sa aducem satisfactiile pe care noi le-am avut de aproape un deceniu tuturor pariorilor din Romania care doresc sa mizeze pe aceasta bursa a pariurilor.

Betting Advice SRL va pune la dispozitie o gama completa de servicii pentru ca dvs. sa va mariti profiturile considerabil, inca din prima luna de exercitiu. Echipa noastra de pariori profesionisti are stranse legaturi cu aceasta lume complicata a pariurilor si va asiguram ca alaturi de noi veti trai cu adevarat bucuria pariurilor de orice fel.

GEORGE CORNELIU

Comments are closed.

Loading