Claudiu Soare

POSTED IN Echipa noastra March 23, 2011

Sample imageCand vina vorba despre pariuri sportive, la Claudiu pasiunea porneste inca din 2005, atunci cand a intrat pentru prima data intr-o agentie de pariuri. In echipa Betting Advice, Claudiu poate sa imbine utilul cu placutul, considerand biroul locul unde pasiunea lui atinge extazul. Dincolo de cunostintele despre echipe si jucatorii din fotbal, Claudiu este la curent cu toate noutatile din lumea tenisului. Cand vine vorba de acest sport , el este omul nostru de baza. Daca am putea face o comparatie, am spune despre Claudiu ca are cel mai puternic forehand din lumnea pariurilor. Calitati/atributii: expert fotbal si tenis, parior profesionist din 2007, specialist pariuri single.

Venim in intampinarea pariorilor din Romania cu o experienta de peste 10 ani in operatiuni de trading pe pietele mari din intreaga lume. Prin deschiderea Betting Advice SRL dorim sa aducem satisfactiile pe care noi le-am avut de aproape un deceniu tuturor pariorilor din Romania care doresc sa mizeze pe aceasta bursa a pariurilor.

Betting Advice SRL va pune la dispozitie o gama completa de servicii pentru ca dvs. sa va mariti profiturile considerabil, inca din prima luna de exercitiu. Echipa noastra de pariori profesionisti are stranse legaturi cu aceasta lume complicata a pariurilor si va asiguram ca alaturi de noi veti trai cu adevarat bucuria pariurilor de orice fel.

CLAUDIU SOARE

Comments are closed.

Loading