Alex Munteanu

POSTED IN Echipa noastra March 23, 2011

Sample imagePasionat de sport inca de la sase ani, cand a practicat tenisul de performanta, Alex a reusit sa aduca pariurile la un nou nivel, facand dintr-un hobby, un stil de viata. In 2006, a fost directorul diviziei de marketing a companiei Bodog, aceasta experienta oferindu-i sansa sa descopere pariurile sportive, atat din perspectiva unui parior cat si din perspectiva bookmakerilor. Pentru Alex, putem spune ca pariurile nu mai au secrete si, avand in vedere experienta acumulata, putem spune ca niciun task nu este prea complicat pentru el.

Venim in intampinarea pariorilor din Romania cu o experienta de peste 10 ani in operatiuni de trading pe pietele mari din intreaga lume. Prin deschiderea Betting Advice SRL dorim sa aducem satisfactiile pe care noi le-am avut de aproape un deceniu tuturor pariorilor din Romania care doresc sa mizeze pe aceasta bursa a pariurilor.

Betting Advice SRL va pune la dispozitie o gama completa de servicii pentru ca dvs. sa va mariti profiturile considerabil, inca din prima luna de exercitiu. Echipa noastra de pariori profesionisti are stranse legaturi cu aceasta lume complicata a pariurilor si va asiguram ca alaturi de noi veti trai cu adevarat bucuria pariurilor de orice fel.

ALEX MUNTEANU

Comments are closed.

Loading